Wat gaan we doen ?

Tijdens vier vrijdagen ga ik je alle tips en trucs leren van intuïtief art journalen, zowel met verf als potloden.

Want intuïtief schilderen en tekenen gaat over jezelf, over het in contact komen met je intuïtie.

Over spelen met vormen en kleuren.

Over de stem van je innerlijke leren begrijpen.

Ik wil jullie graag meenemen in dit verhaal en jullie laten proeven van een groot gamma aan technieken en materialen… zodat je op het eind van de reeks kan weten en voelen welk je favoriete materiaal is of welk materiaal je absoluut niet meer wilt gebruiken of misschien hou je wel van alle materialen en heb je geen favoriet, alles kan.

Waarom doen we dit in een boek of journal , dat is omdat je zal merken dat het handig is om overal mee te nemen, om op te bergen en als je eens 20 min tijd hebt, sla je gewoon heerlijk je journal open en ga je spelen met kleur.

Bij de aanmeld opties zal je zien dat er twee mogelijkheden zijn, met of zonder materiaal. Zoals ik al zei gaan we in de workshops veel verschillende materialen gebruiken en om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te doen, kan je ook materiaal van mij gebruiken en hoef je niet alles zelf aan te kopen. Voor mensen die zelf al veel spullen hebben, kunnen die meebrengen en deelnemen aan een goedkopere prijs.

Kom jij ook mee op Date ?

Deze workshop gaat door in het gezellige eethuisje Eeden te Turnhout. 4 keer komen we samen op vrijdagochtend van 9 tot 12 u.

Wegens nieuwe werkprojecten worden er in 2022 geen nieuwe workshops meer georganiseerd.

Praktisch

Je schrijft in en maakt gebruikt van het materiaal aanwezig op de workshop = 180 €

je schrijft je in en brengt zelf materiaal mee ( materiaallijst kan je hier downloaden ) = 120 €

bij beide opties is er per vrijdag 1 thee van het huis inbegrepen.

Max 5 deelnemers

In april 2018 nam ik enkele video’s op met leuke technieken over intuïtief art journalen. Bekijk ze door hier op de links te klikken en laat je inspireren….. Voel je vrij om te delen wat het met je doet of je werk te laten zien. Je kan me bereiken via Facebook, instagram of via het contact formulier hier op de website. Ik doe mijn best om iedereen te voorzien van een antwoord.