Hé, wat leuk om je hier te zien,

Ik ben Ilse, maar dat wist je waarschijnlijk al 😉  

Als ik mezelf zou omschrijven dan zou het woord passie vallen. Ik ben een vrouw met vele passies en alles wat ik onderneem moet kloppen en daar bedoel ik mee, als mijn hart er blij van wordt dan is het goed. 

In hou van verbinding met mensen en de natuur. Alles is met elkaar verbonden. Dat neem ik graag mee in alles wat ik doe. Van schilderen tot mama zijn, van haren knippen tot cake bakken, van illustreren tot dansen.

Oh en kleuren, had ik dat al gezegd? Ik hou van kleur. Het leven is nog mooier met wat extra kleur ! Ja toch ? Ja, ik wist wel dat je daar ook zo over dacht. 😉

De illustraties die ik maak zijn een mix van alles waar ik blij van word. Kleuren, spreuken, verbinding met mens en natuur. Geweldig toch! Als ik er blij van word dan stuur ik zo alvast een extra portie vrolijkheid de wereld in.

Ik vind het leuk om verschillende materialen te gebruiken, de ene dag wil ik met waterverf werken, dan weer stiften, en de dag erna gewoon op de iPad. Ook dat hoort bij mij. Ik ontwerp mijn illustraties op een heel intuïtieve manier , ik maak verbinding met mezelf en omarm de magie die ontstaat. Kort samen gevat…. ik volg mijn flow.  

Hierboven vind je een kort filmpje van mijzelf, gemaakt door Kiona, die mij interviewde en filmpje voor haar jaarwerk.

Volg me op instagram

Ontvang elk seizoen een portie kleur en vreugde in je mailbox.

Abonneer je hier voor mijn nieuwsbrief.